ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Mendes treballa en l’eixida de Thierry

Per Blanquinegres · 15 Juny, 2024

El València treballa amb molts fronts oberts en aquest mercat de fitxatges i el pla ideal de la direcció esportiva seria aconseguir aconseguir una xifra pròxima als 25 milions d’euros en vendes sense necessiteu d’haver d’afeblir la columna vertebral. No obstant això, és una tasca molt més complicada i segurament demandaria l’eixida de diversos futbolistes.

Entre els futbolistes que estan en eixe aparador es troba Thierry Rendall, pel qual l’any passat van arribar ofertes com la de l’Olympique de Marsella encara que es trobaven molt allunyades del que demanava Peter Lim.

No obstant això, mentrestant el seu agent Jorge Mendes l’està intentant moure en diversos clubs i ja ha sigut oferit a l’Inter de Milà, segons han informat diferents mitjans de comunicació a Itàlia.

Thierry va donar un pas cap avant al llarg d’aquesta última temporada i s’ha consolidat en el lateral esquerre, coincidint també amb un millor nivell de Foulquier. No obstant això, continuarà sent complicat poder trobar una oferta que aconseguisca satisfer les demandes que tenen des de Mestalla.