Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Comença la manifestació contra Lim en la Seu de la Generalitat

Per Alex Alfaro · 17 Juny, 2023

El valencianisme estava convocat aquest dissabte a una nova manifestació contra la gestió de Peter Lim. Serà la tercera marxa cívica, entre multitud d’altres actes que es venen organitzant des de fa que nasquera LibertadVCF, que recórrega els carrers de València.

I just ara mateix ha començat la manifestació en la seu de la Generalitat amb l’objectiu de demanar als polítics que reaccionen respecte a la seua posició amb el màxim accionista. És per això que el primer punt ha sigut a la casa del màxim mandatari de la Comunitat Valenciana ja que han de ser els primers a pressionar perquè Peter Lim abandone el València-

En aquesta ocasió, l’organització ha dissenyat, amb els permisos corresponents de la Delegació de Govern, un itinerari amb tres punts amb missatge: Palau de la Generalitat, Ajuntament de València i seu central de Caixbank, tres institucions que es considera claus per a activar mecanismes legals que pressionen al màxim accionista per a posar en venda el club.

Encara no tenim xifres oficials d’assistència a la manifestació. La marxa ha començat a les 18.00 hores en el Palau de la Generalitat, organisme que està en ple procés de relleu de govern després de les eleccions i d’ací el missatge que es vol manar a la nova coalició de PP i VOX. A la porta del Palau es llegirà un manifest i després de la seua lectura començarà la marxa cívica que estarà encapçalada per la següent pancarta: “Junts pel futur del València. No li fallarem a l’escut. Lim go home”. La manifestació recorrerà carrers cèntrics de la ciutat fins a arribar a la Plaça de l’Ajuntament, edifici en el qual es realitzarà una segona parada estratègica.

Així està la plaça de Manises