La millor informació del ValènciaCF en valencià

Cillessen demana eixir del València CF
,

Cillessen demana eixir del València CF

COMPARTIR

Jasper Cillessen vol eixir del València. No se sent important al club i vol disposar de minuts per a tenir més opcions de jugar el mundial. L’holandés ho té clar i ha traslladat al club la seua decisió ferma de deixar el club, bé siga mitjançant traspàs o amb la carta de llibertat, segons ha pogut saber Blanquinegres.

Després de les contínues lesions i d’haver perdut la titularitat davant Mamardashvili, el porter és un problema per al València, que compta amb 4 porters de la primera plantilla actualment: Mamardashvili, Cillessen, Jaume Doménech i Rivero.

No obstant això, el València espera ingressar alguna quantitat per l’holandés, que va aplegar amb l’intercanvi amb Neto i per un valor comptable de 35 milions d’Euros. A pesar d’això, si no hi han ofertes, el desig de Cillessen és el d’eixir igualment mitjançant la carta de llibertat. 

En cas de realitzar-se l’eixida, el València es desfaria del jugador que més Fair Play Financer consumeix, amb un cost al voltant dels 14 milions per temporada i alliberaria espai salarial per a poder inscriure nous jugadors.