Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Cheryshev: “Només pensem en guanyar a l’Alavés”

Per Gerard Gálvez · 25 Agost, 2021

L’extrem esquerrà del València, Denis Cheryshev, ha analitzat en VCFMedia la situació actual de l’equip, l’estat de forma de l’equip en aquest inici de lliga i la importància del públic i el suport de Mestalla.

El factor camp

Per a nosaltres jugar a casa sempre és un al·licient i més ara que tenim a l’afició de tornada amb nosaltres, així tenim aqueix ‘push’ que necessitem. El divendres volem brindar-li la victòria a l’afició perquè serà un partit complicat i estaran amb nosaltres des de l’inici.

Sentir el suport de l’afició

Portem pràcticament dos temporades sense ells. El dia del Getafe CF es va notar molt. Sobretot, per jugar amb un menys durant tot el partit. Ells ens van ajudar a aconseguir la victòria.

La importància de guanyar a l’Alavés

Ells venen ferits, però això acaba de començar. A ningú li agrada començar perdent dos partits. Nosaltres hem de pensar en el València que és el que ens toca. Estar centrats i concentrats des de l’inici, que és el que estem fent. Només pensem en guanyar.

Objectiu a curt termini

La nostra intenció és guanyar cada partit. El primer temps contra el Granada CF va ser molt bo, vam tindre moltes ocasions per a posar-nos per davant. En l’elit si no encertes et castiguen, que és el que va passar. Les sensacions estan sent bones. Nosaltres volem seguir en aquesta línia i guanyar, que per a nosaltres és el més important.

La mentalitat competitiva de José Bordalás

El que ens transmet el míster és que els partits duren 95-96 minuts i hem d’estar fins al final barallant. L’equip va demostrar aquesta mentalitat l’altre dia a Granada, malgrat que en el segon temps ens costara més. L’equip va insistir en la segona meitat. D’ací va arribar el penal que va marcar Carlos Soler per a donar-nos un punt molt important i deixar-nos bon sabor de boca.

Importància de guanyar a domicili

Potser fa temps que no es veia aquesta competitivitat que ens faltava en els partits que juguem a domicili. L’any passat ens costava un poc més i no guanyem molts partits fora. Ara volem revertir aquesta situació i lluitar cada partit per la victòria.