Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Cavani s’oblida del València durant la seua presentació amb Boca

Per Manel Rumbau · 01 Agost, 2023

Fa uns dies, Edinson Cavani va arribar a un acord per a posar fi al seu vincle amb el València. Després d’haver rescindit el seu contracte, el jugador uruguaià va poder concretar el seu fitxatge pel club argentí Boca Júniors, amb el qual ja havia negociat prèviament un acord.

El procés de desvinculació s’ha dut a terme de manera amistosa entre Cavani i el València, encara que després d’intenses reunions en les quals hi havia importants diferències des del punt de vista econòmic. Finalment, el club blanc-i-negre ha acceptat pagar part de l’any de contracte que li quedava al jugador i també ha acordat una compensació per al germà i agent del futbolista.

D’aquesta forma, amb el seu fitxatge per Boca oficialitzat, el jugador uruguaià va arribar a Sud-amèrica per a ser presentat com nou jugador de Boca Júniors. Després d’aterrar al seu país d’origen abans de desplaçar-se a Buenos Aires, l’uruguaià va dir les seues primeres paraules com xeneize.

El davanter de 36 anys va afirmar que el club argentí és per a ell “el més gran de Sud-amèrica” i va assenyalar el desig d’estar més prop de casa com un dels motius per a haver acceptat la proposta de l’equip.

Ni una paraula al València durant la seua presentació a la Bombonera

Anit, durant la seua espectacular presentació a lo mític estadi de la Bombonera, l’ex jugador del València no va recordar en cap moment la seua particular aventura a la capital del Túria. No obstant això, sí que es va recordar del seu pas per Nàpols, quan va tindre una rebuda similar a la de l’afició xeneize. Així mateix, no ha fet cap tipus d’acomiadament per a l’afició valencianista en les seues xarxes socials. 

La paraula València només va aparéixer una vegada, quan va ser preguntat en la roda de premsa de presentació pel que li va dir als seus fills abans de signar: “El que els he comentat a València, erem allà, quan li vaig comentar la possibilitat de vindre ací, em va dir quina meravella papà. Viatjant ja veníem cantant alguna cançó. Com a pare els deixe el moment i que vegen la dimensió que té aquest club, aquesta gent”, va finalitzar.