ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Castillejo explica el seu enfrontament amb Marchena

Per Blanquinegres · 24 Novembre, 2023

El rendiment de Castillejo una vegada va eixir Gattuso del València no va ser ni molt menys bo. En la primera part de la temporada el seu rendiment va ser bo, però va anar de més a menys. Una de les seues principals limitacions va ser la qüestió física, que li va fer perdre’s una gran quantitat de partits en el tram final. Finalment, la seua idea de joc no coincidia amb la de Baraja i el tècnic valencianista va decidir que el millor era apartar-lo del grup i que isquera en el mercat d’estiu.

Un dels moments de major tensió que va haver-hi la temporada passada i que va transcendir en els mitjans de comunicació va ser una discussió entre Castillejo i Marchena que el propi futbolista ha explicat de manera extensa en una entrevista per als companys de Relevo

Explicació de Castillejo

Va dir una cosa que no em va agradar en el vestuari, i com a jugador i entrenador es confronten, com tu pots dir-li al teu cap que no t’agrada que et mane a entrevistar a no sé qui. Perquè jo en el seu moment li vaig dir que “no m’agrada que hages dit això davant de tots”. No és que vaig anar per darrere, no, no. Davant de tots: “Això no m’ha agradat i això, si ho dius, vaig donar noms i cognoms. No, no és així la cosa”. I a partir d’ací ja vaig deixar de jugar. Jo el que vaig aprendre amb Marcelino és que no siguen injustos amb mi. Si jo veig alguna cosa que no m’agrada o tu vols transmetre alguna cosa al grup i saps per qui ho dius, dis-ho. No vages amb segones perquè els altres pensen que… No. Dis-ho: vaig donar el meu nom, ho parlem com a homes en el vestuari, davant de tots i no hi ha cap problema. I bo, segurament no li agradaria que poguérem parlar. Però ja et dic que amb Marchena la relació no era dolenta ni ens barallem, va anar simplement una conversa amb tots davant i ja està. I a partir d’ací ja vaig deixar de jugar l’últim mes.
També, en moltes ocasions en les quals no entrenava per molèsties -ho vaig passar molt mal l’any passat amb els sóleos- i no eixia gens públic que estava lesionat. L’últim partit de Lliga vaig tindre una lesió en el sòleo que portava arrossegant molt temps i l’última setmana ja no podia més i, bo, deien que no anava convocat per decisió tècnica. Estic lesionat. Ara, si no ho voleu publicar és la vostra pel·lícula. Jo estic lesionat. Va haver-hi coses que…