Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Carlos Soler podria anar convocat als Jocs Olímpics

Per Pablo Marquez · 24 Maig, 2021

Este estiu hi ha diferents competicions de seleccions i els futbolistes espanyols que han realitzat una bona temporada podrien anar a cadascuna d’estes. En este mes de juny, es disputarà l’Eurocopa i l’Eurocopa sub21. Pel que respecta a la selecció absoluta, Luís Enrique Martínez farà oficial la llista definitiva hui a les dotze del migdia. S’espera que José Gayà estiga convocat i puga ser el representant espanyol del València a la selecció. Quant a la sub21, Hugo Guillamon ha sigut convocat i intentarà guanyar el campionat.

No obstant això, cal recordar que a finals de juliol començaran els Jocs Olímpics. Una competició que es celebra cada quatre anys i en la qual destaquen molts esports diferents. Segons ha informat el periodista del Diari AS, Julián Burgos, Carlos Soler té moltes opcions d’anar convocat amb la selecció espanyola per al campionat en Tokio. El seleccionador Luís De la Fuente serà l’encarregat de confeccionar la llista de jugadors definitiva per als Jocs Olímpics.

Carlos Soler ha sigut citat per a vacunar-se contra la Covid-19

Esta llista encara no està elaborada, però sí que hi ha una pista que ens indica que Soler podria anar convocat a una de les majors cites esportives actuals. El jugador del València Cf ha sigut citat per a vacunar-se contra la Covid-19 esta setmana, de la mateixa manera que els esportistes que participaran en Tokio 2021, segons ha afegit Julián Burgos. Per tant, esta pista ens ajuda a entendre que Luís De la Fuente té molt present a Carlos Soler.

El migcampista del València CF ha fet un pas endavant esta temporada i s’ha postulat com un dels futbolistes clau de la permanència de l’equip de la Capital del Túria. Carlos Soler ha marcat dotze gols i ha repartit nou assistències. Esta importància ha sigut clau i el jugador del València podria anar a Tokio en juliol.

Soler es perdrà la pretemporada amb el València CF

El problema és que Carlos Soler es perdrà la pretemporada amb el València CF. Com el campionat conclou el set d’agost, Soler no es perdria l’inici de la lliga, però no podrà treballar els aspectes tàctics que prepare el nou entrenador en els primers dies de temporada. En cas que Bordalás arribe a ser el nou entrenador del València, Soler el coneixerà més tard que la majoria dels seus companys.