La millor informació del ValènciaCF en valencià

Carlos Soler i Gonçalo Guedes se’n van a Suïssa sense resoldre el seu futur
,

Carlos Soler i Gonçalo Guedes se’n van a Suïssa sense resoldre el seu futur

COMPARTIR

El València ha ficat rumb cap a Suïssa per a començar l’stage de pretemporada. El club de la Capital del Túria ha buscat un país més fred que Espanya per a poder pujar la intensitat dels entrenaments i arribar a un estat físic òptim. 

Ara mateix, segons ha informat el Desmarque VCF, Gennaro Gattuso ha pres la decisió de comptar amb tots els futbolistes per a l’stage de pretemporada en Suïssa. El tècnic italià és conscient que hi haurà futbolistes que no estaran en el mes de setembre, una vegada haja finalitzat el mercat de fitxatges. No obstant això, com encara són futbolistes del València, Gattuso vol que estiguen presents en la pretemporada.  A més a més, segons APunt Esports també ha viatjat Sean Bai.

La situació de Guedes i Soler

Per exemple, el cas de Gonçalo Guedes i Carlos Soler és significatiu. En un principi, el club tenia com a prioritat poder vendre’ls abans del passat trenta de juny, ja que no volien presentar pèrdues. El problema és que tots els clubs estan en una situació pareguda i necessiten vendre abans de fitxar. Per este motiu, el València encara està a l’espera de poder rebre una oferta interessant pels dos jugadors. 

El club valencià necessita rebaixar el Fair Play Financer. No obstant això, és conscient que Guedes i Soler són dos grans futbolistes internacionals i que tenen un bon mercat. Per esta raó, el València no vol malvendre a Soler i a Guedes i esperarà per a aconseguir una bona xifra pels dos jugadors.