La millor informació del ValènciaCF en valencià

Carlos Soler explica els motius pels quals no va renovar: “Vaig posar unes condicions…”
,

Carlos Soler explica els motius pels quals no va renovar: “Vaig posar unes condicions…”

COMPARTIR

L’eixida de Carlos Soler va ser una de les més doloroses durant estos anys. El capità del València finalitzava contracte el pròxim 30 de juny de 2023 i les diferències entre la seua agència de representació i el club havien sigut grans. No obstant això, com hem repetit en este periòdic, les diferències entre tots dos mai han sigut només un aspecte econòmic, que també, sinó també de projecte i de futur del club.

En una entrevista a RNE en el programa “La Gaceta”, Soler explica els motius pels quals va marxar cansat de ser acusat respecte a que la seua eixida va ser per diners.

“Si et dic la veritat, jo sempre em vaig voler quedar però òbviament amb una sèrie de condicions, no sols econòmiques, que sembla que tota la gent pensa això. Havien diferències respecte als anys de contracte i un projecte seriós i veig que durant tot el procés de renovació el club no s’acosta a això. Jo em mantinc ferm en eixa decisió perquè així ho crec i intente defensar lo meu. Al final arriba l’oferta del PSG, el club acceptava eixa oferta i em deixava marxar”

Renovació de Guillamón

El jugador del València CF, Hugo Guillamón, està actualment concentrat amb la selecció espanyola per a disputar els dos partits de la Lliga de Nacions que jugarà el combinat contra les seleccions de Suïssa i Portugal.

 

Guillamón, seleccionat per Luis Enrique com un dels possibles centrals i que obri la possibilitat al fet que el jugador puga estar a la convocatòria final del Mundial de Qatar, ha parlat amb les càmeres d’À Punt Mèdia.

El valencià ha assegurat que treballa per a anar al Mundial; no obstant això, és conscient que encara queda molt i que el primer són els partits que tenen immediatament per davant.

Sobre la renovació, el jugador no ha volgut donar una data concreta a l’anunci, però sí que ha explicat que tant el club com els seus agents treballen en aquesta possibilitat. “El meu objectiu és gaudir a València, on soc molt feliç”.

Finalment, Guillamón també ha parlat sobre el tècnic Gennaro Gattuso, de qui ha dit que estan començant a jugar cada vegada millor i que és una persona que els transmet molta confiança. “Ha sigut molt fàcil adaptar-me, perquè ha sigut molt clar amb mi”, ha matisat.

“Tant de bo estar a Qatar. Encara queda molt per al mundial i ara tenim dos partits per davant. Treballe per a això i ja es veurà”

“Em trobe còmode en les dues posicions. He jugat bastants anys de central, ara més en el mig del camp. És bo per a tots que puga ajudar en totes les posicions”

“Des del primer dia ens va explicar el que volia de cadascun de nosaltres i estem millorant i jugant cada vegada millor. En el meu cas ha sigut fàcil adaptar-me”

“No sé quan s’anunciarà. Està en mans del club i els meus agents, ells saben que és el que vull i el que han de fer. Confie plenament en ells. El meu objectiu és gaudir en el dia a dia i aconseguir tots els objectius.