Carlos Soler és quart al “Pichichi”

Per Miguel Castells · 14 Desembre, 2020

La temporada del València destaca més per defectes que per virtuts, no obstant això, la manca de jugadors líders ha permés que alguns jugadors de la plantilla actual donen un pas avant. Un exemple clar d’esta qüestió és Carlos Soler, qui amb l’eixida de Dani Parejo és l’encarregat de llançar els penals, i el resultat és immillorable.

L’inici de temporada de Soler no va ser fàcil. La Covid-19 va endarrerir la seua aparició i la seua primera titularitat va ser a la sexta jornada davant el Vila-real. Des d’este partit, el València ha provocat 5 penals i els 5 els ha llançat Carlos Soler. El resultat sempre ha sigut el mateix: el baló traspassant la línia de gol.

El Madrid, un partit especial

Cap valencianista oblidarà el 4-1 al Madrid. El partit va ser històric no sols pel resultat, també per la forma. El València va llançar fins a 4 penals – un d’ells perquè es va manar repetir – i en tots la responsabilitat va caure en Soler. 3 gols vàlids i primer hat-trick de Soler al futbol d’elit davant un etern rival.

Getafe i Athletic, les altres víctimes

Els altres dos equips que han patit la “sang freda” de Soler des dels 11 metres són el Getafe i l’Athletic. El penal davant el Getafe era d’una responsabilitat majúscula, ja que l’equip anava per darrere i era l’últim minut de l’enfrontament, mentres que el dissabte passat va servir per a avançar-se davant l’Athletic.

D’esta manera, Soler està quart en la taula de goleajdors amb 5 gols i 3 assistències, i tan sols Oyarzabal (7), Aspas i Gerard Moreno (6) han fet més gols que ell. La forma de tirar penals, que tant recorda a Gaizka Mendieta, és una tècnica infal.lible per continuar amb un 100% d’efectivitat. Tant de bo la ratxa continue i servisca per sumar 3 punts.