La millor informació del ValènciaCF en valencià

Carles Pérez, el jugador que podria entrar en l’operació Guedes
,

Carles Pérez, el jugador que podria entrar en l’operació Guedes

COMPARTIR

La venda de Gonçalo Guedes està prou accelerada per part del València. El portugués és l’actiu més important que té el club per a quadrar el seu Fair Play Financer i després de la gran temporada que ha realitzat té totes les paperetes d’eixir. Jorge Mendes, el seu agent i amic íntim de Peter Lim, treballa des de fa temps en una venda que siga rendible per a totes les parts, i fa la impressió que està més prop que mai.

Guedes autoritza a Jorge Mendes negociar la seua marxa

Ara mateix, l’equip més interessat en el futbolista portugués és la Roma de José Mourinho. De fet, segons ha informat Calciomercatto, Gonçalo Guedes ha autoritzat a Jorge Mendes negociar amb la Roma per a jugar en la capital d’Itàlia la pròxima temporada. Guedes considera que és un gran club on podria continuar la seua carrera i créixer com a jugador. 

Un altre aspecte important de la Roma és que el seu entrenador és José Mourinho. El tècnic portugués és un dels millors entrenadors del món, ja que ho ha guanyat tot. Gonçalo Guedes sent una gran admiració per ell i pensa que podria aprendre molt baix les seues directrius. 

Interés en Carles Pérez

No obstant això, el València és conscient que si ix Gonçalo Guedes haurà de substituir-lo per un altre futbolista de nivell. Entre el portugués i Soler (una altra possible venda) han generat la majoria dels gols del club che esta temporada, i és per això que cal encertar i molt amb el seu substitut, que des d’Itàlia afirmen que podria ser Carles Pérez.

L’extrem de la Roma entraria en l’operació i és un futbolista que agrada a totes les parts del València que tenen poder de decisió. Miguel Ángel Corona ja tractà de firmar-lo el passat mercat de gener i Gattuso també ha donat l’OK a la seua incorporació. L’ex del Barça seria un gran reforç per al conjunt blanquinegre, que ara mateix té pocs jugadors de banda en plantilla.