Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Canvi de postura en el club respecte a Lato

Per Alex Alfaro · 25 Desembre, 2022

Toni Lato té molt complicat seguir la pròxima temporada. Totes dos parts, tant el jugador com el València, tenen idees de futur molt diferents i sembla complicat que es puguen trobar en el camí.

El València encara no ha realitzat cap moviment després de la reunió de Singapur per a intentar renovar al valencià. Cal tindre en compte que l’únic acostament que es va realitzar per part del València va ser una conversació entre Gattuso i el jugador, però no hi ha hagut cap proposta formal a la seua agència de representació. En un mes, Lato queda lliure per a negociar i hi ha diversos clubs que han mostrat el seu interés, encara que també la realitat és que no té cap oferta sobre la taula.

Competència al lateral esquerre

Un dels punts que més valora Lato és tindre un contracte que li garantisca ser una persona important en el València, algo impossible d’aconseguir tenint en compte al rendiment que ha tingut Gayà. És per això que el lateral esquerre és un vertader problema ja que Jesús Vázquez busca una cosa similar. El lateral és conscient de la gran competència que hi ha en la seua posició. José Gayà és titular i capità general.

Canvi de postura sobre Lato en el Club

La visió de Gattuso sobre Lato no ha variat ni un sol centímetre. L’italià vol que continue al València C.F. I a pesar que la intenció del club era fa unes setmanes era oferir-li una proposta de renovació, tal com ha informat el Diario AS en el club no tenen pensat ara mateix oferir-li una renovació a Lato. Almenys abans de tindre completament solucionat la situació de Jesús Vázquez, tant d’esta temporada com de la que ve. En cas d’una eixida a l’hivern, tot s’acceleraria per a Lato. D’altra banda està el punt de vista del jugador, que té ofertes i propostes per a eixir del València.