La millor informació del ValènciaCF en valencià

Cañizares: “Sent vergonya quan em creue amb professionals i em diuen les barbaritats que hi ha dins”
,

Cañizares: “Sent vergonya quan em creue amb professionals i em diuen les barbaritats que hi ha dins”

COMPARTIR

Santiago Cañizares, a més de ser un dels jugadors del València amb més títols de la història, sempre és una persona clara a l’hora d’expressar totes les seues opinions en els mitjans de comunicacions. És transparent i no oculta ni molt menys la seua disconformitat amb el club.


Abans de la Copa del Rei ja va expressar que el creia que preferia que Meriton marxara a guanyar un trofeu. Hui ha tornat a deixar diversos titulars als companys de PlayRadio VLC

Vergonya

“Sent vergonya quan em creue amb professions i em compten les barbaritats que hi ha dins”

Peter Lim

“Ja he perdut l’esperança que Peter Lim netege el club i pose professionals en cadascun dels estaments del club.”

Culpables

“El club és de Peter Lim perquè Salvo i Aurelio ens van enganyar. L’única solució que veig és que les institucions li estrenyen a l’amo”

Procés de venda a Peter Lim

“No és va actuar de manera transparent perquè va haver-hi interessos. No se quins eren ni els vull analitzar. El que és evident és que quan un no actua amb transparència i compta mentides és que li mou algun tipus d’interés”

Solucions

“Per a mi la solució té a veure amb els polítics. A partir de que ells estrenyen a Peter Lim amb les armes legals que tenen. No veig una altra solució. Però és que els polítics estan molt tebis, sembla que els de por prendre decisions sobre el València”

Marcelino

“Va haver-hi un dia que em vaig creuar amb Marcelino i em va voler agrair la bona crítica que tenia cap a ells. El que estava agraït era jo perquè estant bé l’equip a mi em facilitava la vida a València”

Dimisions dels entrenadors

“Prandelli marxa perquè no li compleixen res, Javi Gracia volia marxar-se però no podia per la clàusula, Bordalás he escoltat algunes declaracions que em fan pensar que vol anar-se… Cap professional del futbol és ací còmode”