La millor informació del ValènciaCF en valencià

Bryan Gil renuncia a un milió per a firmar pel València
,

Bryan Gil renuncia a un milió per a firmar pel València

COMPARTIR

El València està molt prop de tancar la segona cessió de Bryan Gil. El futbolista del Tottenham no entra als plans d’Antonio Conte i ha fet grans esforços per a poder tornar a Mestalla, on es retrobarà amb grans amics que va fer a la primera etapa. No obstant això, no sempre ha sigut tan fàcil, ja que han fet falta sacrificis.

Decidits a vendre’l

En un principi, el club anglés estava decidit a vendre’l, però no ha aplegat cap oferta convincent per l’extrem i ell ha fet tot el possible per a tornar al València. Tant és així, que segons Ser Deportivos Valencia Bryan Gil ha renunciat a un milió d’euros al seu nou salari per a demostrar que té nivell de sobra per a brillar al club che.

Les estadístiques

La temporada passa es va poder advertir que tenia un ritme distint a la resta dels seus companys, però no va ser capaç de traduir esta diferència en gols i assistències, de fet, no va anotar cap gol i tan sols va fer una assistència. Ara, tornarà a Mestalla amb la idea de millorar estes estadístiques i sentir l’estima de l’afició, que el valora molt.