La millor informació del ValènciaCF en valencià

Bossio abandona la convenció de penyes després d’escoltar càntics contra Lim
,

Bossio abandona la convenció de penyes després d’escoltar càntics contra Lim

COMPARTIR

Durant el dia d’ahir es va celebrar a Alzira la Convenció XXVI de Penyes Valencianistes amb prop de 450 assistents en l’acte i amb el trofeu de la Lliga 2001 presidint l’acte.

La convenció va tindre lloc en un moment de tensió entre les penyes després que diverses d’elles hagen o estiguen meditant marxar-se de l’agrupació després del nou rumb que ha tingut.

Un dels representants del València en l’acte va ser Miguel Ángel Bossio, que va acudir com a ambaixador, encara que Tendillo i Arias també tenien pensat assistir però finalment no va ser possible per COVID.

Durant l’acte, Bossio va llegir un escrit en el qual parlava de la necessària cooperació entre el club i les penyes, revelant al final de l’escrit de què es tractava d’un text de Sean Bai.

La resposta del públic a crit de “Peter vete ja” va ser representatiu. Bosssio va respondre: «Esteu distorsionant un acte molt important i els que heu fet això heu aombrat l’acte i em vaig». Després d’aquestes paraules, va decidir abandonar el saló en el qual es trobaven.

Darrere d’ell va anar Fernando Giner que va intentar calmar l’ex futbolista i ambaixador del club, encara que sense molt d’èxit. Des d’un sector de l’Agrupació assenyalen que això és una prova refutable que el sentir generalitzat de l’Agrupació és contrari als interesos de Meriton Hòldings LTD.