La millor informació del ValènciaCF en valencià

Bordalás vol fitxar a Hugo Duro
,

Bordalás vol fitxar a Hugo Duro

COMPARTIR
Mal començament a Balaídos. Una pèrdua d’Alderete col·loca al València per darrere al marcador davant el Celta, però una bona pressió de Maxi genera la jugada de l’empat. L’uruguaià està prop de furtar el baló, però el desenllaç és una pilota als peus d’Hugo Duro dins l’àrea, i esta temporada esta situació sempre acaba en gol.

Empatat amb Soler

El davanter és ara mateix junt amb Carlos Soler el màxim golejador del conjunt blanquinegre, però amb una diferència: Hugo Duro no llança penals. A més a més, no es tracta d’un jugador que es reserve per al gol, ja que el seu treballa defensiu és també una de les senyes d’identitat que han provocat que ara mateix siga titular.

Operació rendible

En este context, la decisió sobre el madrileny és clara: han de fitxar-lo. Segons Héctor Gómez per a Golsmedia, Bordalás vol que el València pague la clàusula de 4 milions d’euros que té el jugador, ja que considera que és una operació rendible esportiva i econòmicament. És difícil trobar ara al mercat un jugador amb més gol per menys diners.

La plantilla també el vol

I Bordalás no és l’únic que està encantat amb ell. La plantilla té el mateix pensament que l’entrenador alacantí. Des del dia que no protestà per jugar a la banda esquerra quan ell és davanter els seus companys van veure el tipus de jugador que era Hugo Duro: treballador, incansable i amb una missió a cada partit: el gol.