Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Bordalás vol 4 o 5 fitxatges més

Per Gerard Gálvez · 09 Juliol, 2021

El primer fitxatge del València està molt a prop. Omar Alderete signarà pel València com cedit amb una opció de compra obligatòria de 7 milions en cas que el València entre a Europa la pròxima temporada. No obstant això, Bordalás, content amb el fitxatge de Alderete, no es conforma. Segons Tribuna Deportiva, el tècnic alacantí vol fins a quatre o cinc fitxatges més per al seu València.

Migcampista defensiu

Una de les majors necessitats de Bordalás al València és el fitxatge d’un migcampista de tall defensiu que puga complementar als jugadors que ja té. No veu a ningú de l’actual plantilla puga fer-li aqueist funció i necessita a algú.

L’opció principal i per la qual el València lluitarà tot el que puga és Arambarri. No obstant això, el Getafe demana la clàusula (25 milions) i el València està molt lluny de poder acostar-se. Han intentat intercanvis de futbolistes, però al Getafe no li interessa cap dels quals ofereix el València (Cheryshev, Jason, Jorge Sáenz, Vallejo o Sobrino).

Migcampista ofensiu i extrem

Aquestes dues posicions no són tan urgents com les altres. No obstant això, si el club vol reforçar-se, però al mateix temps vol vendre a gent com Guedes, necessitarà fitxatges en aquestes posicions. Com a jugadors, només ha sonat l’opció de Kenedy, que agrada molt a Bordalás. En el cas del migcampista ofensiu, tampoc han transcendit noms, però el tècnic considera que necessita algun futbolista que puga generar més de futbol en atac. I més, si jugadors com Kang In no van a continuar.

Davanter centre

Com a davanter, Bordalás ha cridat a Maxi Gómez, i l’uruguaià vol seguir. No obstant això, Bordalás només compta amb Maxi, Vallejo i Sobrino, per la qual cosa considera que necessita més reforços. Al tindre ja un davanter titular fix com Maxi, Bordalás vol a un altre amb més movilitat, tal com tenia al Getafe amb Ángel.

En aquesta necessitat ix el nom de Marcos André, davanter que agrada al València i a Bordalás, que ha descendit amb el Valladolid i que el club de Mestalla vol incorporar.

D’altra banda, sona el nom de Rafa Mir, que continua agradant al club. No obstant això, el fitxatge té moltes complicacions. El València no vol pagar traspàs, però Rafa Mir no vol renovar amb els Wolves per a eixir cedit. A més, hi ha equips que sí que ofereixen diners pel davanter.