La millor informació del ValènciaCF en valencià

Bordalás podria estar enfront del Llevant
,

Bordalás podria estar enfront del Llevant

COMPARTIR

Ara mateix s’han activat les opcions que Bordalás puga estar assegut en la banqueta enfront del Llevant. Segons ha avançat el Diari AS i ha pogut confirmar Blanquinegres, Bordalás ha rebut la comunicació d’un resultat negatiu de PCR. Per això, de confirmar-se el negatiu en una segona PCR podria estar en el partit contra el Llevant.

Bordalás va donar negatiu en la PCR prèvia al partit contra l’Elx i ha hagut de dirigir els partits contra el mateix Elx i l’Arenteiro des del seu telèfon mòbil. El dilluns es compliran deu dies des del primer positiu, per la qual cosa es troba en el límit mèdic i durant les pròximes hores el cos mèdic li transmetrà el seu podrà estar en la banqueta enfront del Llevant.

L’estat físic de Bordalás ha sigut bo i no ha tingut símptomes. Igual que Alderete, que s’ha entrenat de manera individual des del confinament de la seua casa. Cal recordar que Patricio Moreno també va donar positiu, per la qual cosa si Bordalás no pot estar en el Ciutat de València serà Javier Vidal, el preparador físic del primer equip, qui de nou tornarà a dirigir el partit.

Sens dubte és un dels grans partits de la temporada, i és que després de 7 partits sense perdre el València viatja fins al barri de Orriols per a impedir que el Llevant trenque la seua ratxa de més de 20 partits sense aconseguir el triomf.

Durant el dia de demà l’equip s’entrenarà a partir de les 10.45 en l’estadi de Mestalla. A més, si no hi ha cap canvi, en la roda de premsa, que començarà a les 12.00, compareixerà Javier Vidal.