La millor informació del ValènciaCF en valencià

Bordalás deixa caure que Guedes abandonarà el club
,

Bordalás deixa caure que Guedes abandonarà el club

COMPARTIR

José Bordalás ha atés als mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit de demà davant el RCD Espanyol. El tècnic alacantí ha analitzat la situació actual que travessa el club valencià. Per la seua part, també ha parlat sobre preguntes en referència a les reunions amb Anil i Corona.

Guedes

Guedes té un fort colp i hui no ha entrenat. Ell vol estar. Sí que m’han comentat alguna cosa, però és una pregunta que ha d’explicar el club.

El club sí que va parlar respecte a Guedes. El club va parlar amb mi i es busca una decisió beneficiosa per al club.

Futbol

Si em permitiu, parlaré únicament del partit de demà.

Jo estic centrat en el dia a dia. I òbviament estem pensant en acabar la temporada el millor possible.

Pancarta de Libertad VCF

No he vist la pancarta de “Lim out”.

El paper de Bordalás

Jo estic tranquil perquè crec que no he decepcionat a ningú. He donat tot sempre i l’afició ho sap. Ens hauria agradat uns resultats millors? Sense dubte. Ens hauria agradat estar més prop d’Europa.

Reunions amb Anil i Corona

Es parla molt de reunions però és que jo no tinc data per a la reunió. Sorgirà de manera natural. A més, Corona està de viatge.

D’esta manera, esta roda de premsa de l’entrenador alacantí confirma un secret a veus, i és que encara que no ho diga explícitament, Guedes no disputarà més de 45 minuts seguits als dos partits que queden. A més a més, el portugués vol buscar nous reptes a la seua carrera professional, i el to de Bordalás quan li pregunten per ell dona a entendre que pot haver un acomiadament proper entre entrenador i futbolista.