La millor informació del ValènciaCF en valencià

Bones notícies en l’entrenament de hui
,

Bones notícies en l’entrenament de hui

COMPARTIR

Els homes de Bordalás continuen preparant el partit del pròxim dilluns (21.00) enfront del Rayo Valleccano corresponent a la jornada nº31 del campionat nacional de lliga. Després de tindre dos dies lliures aquesta setmana, no hi ha temps per al descans. Si hi ha alguna opció de quedar a Europa, passa per guanyar sí o sí en l’estadi de Vallecas.

Els cinc jugadors que tenien molèsties continuen evolucionant correctament i tenen més a prop el seu retorn als terrenys de joc. Sense anar més lluny, durant el dia de hui tant Bryan Gil com Marcos André han completat correctament l’entrenament sense molèsties aparents.

Ara mateix, tot apunta al fet que podran estar a Vallecas, però Bordalás no vol arriscar. Si hi ha una sola possibilitat que no estiguen recuperats completament, o bé no viatjaran a Madrid o bé es quedaran en la banqueta.

Altres lesionats


Els jugadors que sí que estan completament descartats són Lato, Foulquier i Maxi Gómez. Els dos últims, ni tan sols han entrenat pel grup. Amb l’uruguaià no hi ha problema ja que, a causa de la seua sanció, no estarà en la final de Sevilla.