La millor informació del ValènciaCF en valencià

Blanquinegres.com es consolida a l’agost com al diari en valencià més llegit de la Comunitat Valenciana
,

Blanquinegres.com es consolida a l’agost com al diari en valencià més llegit de la Comunitat Valenciana

COMPARTIR

Blanquinegres.com és el diari en valencià més llegit durant el mes d’agost de 2022 segons dades internes d’OJDmedidor d’audiència que utilitzen els mitjans de comunicació per a validar les seues dades. Més de 80.000 valencianistes s’han informat de les entrades i eixides en el mercat del nostre València CF a través de la nostra web consolidant 414.000 visites i quasi 550.0000 notícies llegides.


Dels diaris més llegits del nostre territori i auditats per OJD es pot observar com dels quals predomina el valencià per damunt de qualsevol altre idioma o que fan servir el valencià com a única llengua per a poder llegir les seues notícies Blanquinegres.com és el diari més llegit durant el mes d’agost

En números açò vol dir que durant cada dia del mes d’agost unes 9.000 persones entraven diariament al diari amb més de 17.500 notícies llegides cada dia.

Blanquinegres.com continua consolidant una audiència al voltant del valencianisme de base crític amb la propietat i amb contingut actualitzat en directe diariament en valencià. 

Pocs mesos abans de què BLANQUINEGRES celebre el seu 10 aniversari arriba un lideratge que ve per l’estratègia indicada des del naixement del diari i de la marca en la seua aposta per la immediatesa i per primar sempre el dispositiu mòbil. Els smartphones i les tablets són la principal font de tràfic dels mitjans de comunicació i per això des del nostre diari continuem apostant per oferir les millors tecnologies possibles que facen possible una millor lectura per als i les valencianistes.

Per al seu creador Pau Roig i Tortosa: “És un autèntic honor continuant fent valencianisme de base i crític amb la propietat des de les Comarques Centrals i amb el valencià com a bandera” 

“Continuem apostant per la tecnologia i durant el mes de setembre presentarem la nova web que farà una millor experiència per als valencianistes durant la seua lectura en la nostra web”

“Vull agrair personalment a Alex Àlfaro, Jorge Olmos, Miguel Castells, Pablo Márquez, José Izquierdo així com a Alex Chardí i Cristian Añó per continuar apostant pel projecte”