Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  ACTUALITAT  FITXATGES  

Beppe Marotta: “André Gomes en estiu? Valorem tot”

Per Blanquinegres · 03 Maig, 2016

Els rumors al voltant del futur d’André Gomes continuen guanyant en força després de les declaracions d’un dels dirigents de la Juventus de Torí, Beppe Marotta. Estes paraules a Premium Sport, s’afegeixen a la reunió de la qual es feien ressò, la setmana passada, al país transalpí on ‘indicava el principi d’acord i les primeres xifres en quant a traspàs econòmic es refereix.

Si arribarà André Gomes a l’estiu? Valorem tot el que hi ha al voltant de nosaltres i anem a veure què oportunitats podem aprofitar. Tenim una plantilla molt bona, hem fet una gran temporada en la Sèrie A guanyant el Scudetto i també en la Champions League. No és fàcil trobar alguna cosa que millore el que ja tenim.

D’esta forma, ja ni la part interessada pareix amagar-se al respecte i es pronuncia encara que en clau de la possibilitat d’incorporar al ‘21’ de Mestalla de cara la propera temporada. Tenint en compte el terratrèmol informatiu i de reunions que hui en dia assolen al conjunt blanquinegre frenar estos rumor pareixen força complicats.