La millor informació del ValènciaCF en valencià

El Barça, molt atent a ferhat
,

El Barça, molt atent a ferhat

El futbolista turc del cadet del València és una de les grans perles de l'Acadèmia
COMPARTIR

728-90

Ferhat Cogalan és una de les joies de la pedrera del València i del futbol turc. Es tracta d’un mitjapunta de 15 anys i que està en l’agenda de mitja Europa. Nascut a França i amb doble nacionalitat franc-turca, va arribar a Paterna amb nou anys de la mà de Rufete i en el torneig d’Arona va saltar a la fama fent campió a l’equip ‘che’ en l’edició de 2014. Tant és així, que el seu talent no ha passat inadvertit per als grans equips europeus, un d’ells el Futbol Club Barcelona.
Tal com informa el Mundo Deportivo, els informes que maneja el combinat culé del jugador són immillorables i l’atractiu de Ferhat no és només esportiu, sinó també estratègic, ja que després de l’eixida d’Arda Turan tornar a comptar amb un jugador turc seria una gran notícia pera nivell de màrqueting.
Ara bé, hi ha molts més equips interessats en fer-se amb els serveis d’un jugador abans que este complisca els 16 anys el pròxim 29 de juny, ja que la normativa permet fer-ho sense la necessitat de pagar cap traspàs, amb un senzill canvi de ressidència. Tot i això, el canterà té contracte amb l’entitat de Mestalla fins al 30 de juny del 2020 i els rectors de l’Acadèmia ja treballen per intentar millorar-li les seues condicions encara que, de moment, l’acord sembla llunyà.