Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Baraja podria recuperar fins a tres jugadors per al dissabte

Per Alejandro Fernandez · 19 Septembre, 2023

La infermeria del València suma jugadors cada partit que disputa l’equip i els últims a unir-se han sigut Sergi Canós i Jesús Vázquez. Canós està pendent d’evolució i estarà sense jugar al voltant d’unes 2-3 setmanes, com a mínim, però Jesús Vázquez és un dels quals podria arribar el dissabte.

Jesús Vázquez anava a ser el substitut de José Luís Gayà en el partit a Mestalla contra l’Atlètic de Madrid quan el capità es mostrava cansat, però Jesús no va poder ser el reemplaçament per uns problemes musculars que va notar en els exercicis de calfament. El futbolista s’ha entrenat en el gimnàs i espera arribar al partit contra l’Almeria.

Gabriel Paulista i Dimitri Foulquier han entrenat en gespa en el dia de hui, però al marge dels seus companys. Gabriel Paulista ha entrenat amb major intensitat que Foulquier i la seua tornada als terrenys de joc podria estar marcada en el calendari per al dissabte.

Baraja continua treballant amb els jugadors disponibles per a la pròxima jornada en el Power Horse Stadium. Entre els jugadors que estaran es troben els autors dels gols contra l’Atlètic de Madrid, Javi Guerra i Hugo Duro. Els dos jugadors estan en l’11 ideal de la jornada per la web Whoscored.com i hauran de seguir amb el mateix nivell per a guanyar en un estadi en el qual no guanyen des de 2015.

El partit pot ser una gran oportunitat perquè els nous fitxatges sumen més minuts amb l’equip com Selim Amallah, i perquè Yaremchuk debute amb el València en lliga. El rival no serà fàcil perquè equips com Vila-real van patir fins al final per a aconseguir els tres punts, però el València de Rubén Baraja vol aconseguir dos victòries consecutives.