Baraja analitza la victòria del València contra el Logronyés

Per Alex Alfaro · 02 Novembre, 2023

Rubén Baraja, entrenador del València CF, ha comparegut en roda de premsa després de la victòria dels seus davant el Logronyés

Objectiu

L’objectiu està complit, això de la segona part, sentia que ens faltava continuïtat per a tindre la pilota i matar el partit, fins al 0-2 el partit estava obert i et podien empatar, han competit fins a l’ultime instant.

Enfocar el partit

Hi ha una part de treball de mentalitat, algun dels quals hui ha jugador porten des dels cinc anys al València, o 10 o 12 anys en el club i hui és una oportunitat per a demostrar que són ací per mèrits propis, no hi ha una motivació mes gran que jugar de titular amb el València, és el que ens ha donat el manteniment per a la combinació de jugadors siguem competitius.

Yaremchuk

Aquests partits són perquè agafe confiança, minuts, continuïtat, hui no ha pogut fer gol però ha treballat, ha sumat 80 minuts i està disponible per al diumenge. Ha de sumar minuts i hem de tindre-ho llest per a trobar el seu millor moment.

Partit

L’equip ha competit bé, el Logronyés portava 12 o 13 partits sense perdre, és un equip difícil, el resultat et fa pensar que ha sigut fàcil però no ho ha sigut, ens ha faltat matar el partit abans però hem competit i hem complit l’objectiu, estarem en la següent fase. Hem també volgut ficar a jugadors del filial i el pla ha funcionat.

Norma de fitxes de filial

Si, havíem d’estar pendents, ho hem preparat bé per a prendre bones decisions, si haguera passat alguna cosa en la recta final, sense canvis, sempre havíem de tindre 8 de la primera plantilla. Hem donat minuts a jugadors que necessitaven aportar coses a l’equip i hem guardat jugadors pensant en el diumenge que per a nosaltres és molt important.

Hugo Duro

Té un esquinç i depén del dolor que tinga, si aguanta el dolor pot jugar el partit però pensem que no estarà. Si està, benvingut siga.

Canós

El tema de Sergi estava previst perquè volíem tres finestres en la segona part, per la seua lesió hem d’anar a poc a poc amb ell.

Jaume

És un premi perquè el portava esperant molt temps, estava emocionat, competir de nou, porteria a zero… s’ho mereix, és un exemple i m’alegre per ell.