La millor informació del ValènciaCF en valencià

Gattuso ha telefonat a Balotelli per a vindre al València
,

Gattuso ha telefonat a Balotelli per a vindre al València

COMPARTIR

Gennaro Gattuso continua treballant en la confecció de la plantilla juntament amb el club. El tècnic Itàlia necessita reforços, perquè és conscient que necessita reforços per a lluitar per objectius importants.

Gattuso vol a Balotelli

Per esta raó, segons ha informat el mitjà italià, Sport Itàlia, Gennaro Gattuso ha cridat a Balotelli per a vindre al València. El davanter italià vol eixir de Turquia i Espanya és un dels destins que més li agrada. De fet, el passat diumenge va publicar una enquesta a Instagram sobre si als seus seguidors lis agradarien que jugara en Espanya.

No obstant això, el València no és el millor col·locat per a aconseguir a Balotelli, ja que ara mateix el Sion és l’equip amb més opcions. El València té problemes econòmics i necessita vendre futbolistes abans de fitxar. Per això, el club valencià està intentant accelerar les eixides de Carlos Soler, Gonçalo Guedes i Jasper Cillessen, però de moment no arriben ofertes satisfactòries.

El preu de Balotelli

Balotelli continua a l’agenda de Gattuso. Té una clàusula de cinc milions d’euros per a poder abandonar l’Adana Dermispor en qualsevol moment, però està per veure si hi ha algun equip dispost a pagar esta quantitat per l’italià.

A més d’açò, hem de tindre en compte la fitxa del davanter italià, ja que és prou elevada. Per esta raó, l’operació per a fitxar a Mario Balotelli és molt complicada. No obstant això, Gattuso està tractant d’aprofitar el seu paper de llegenda per a poder convéncer a futbolistes per a vindre al seu projetce, tal com ha fet amb Samu Castillejo.