Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Xavi obri la porta a recuperar a Nico al mes de gener

Per Alex Alfaro · 28 Octubre, 2022

Xavi ha parlat en roda de premsa en la prèvia del partit de demà enfront del València (21.00 en l’Estadi de Mestalla). Xavi ha revelat que el Barça no descarta recuperar a Nico el mes de gener i és una situació que des del club s’havia descartat.

El tècnic blaugrana també va assenyalar que la clàusula de la por es deu al fet que: “Confiem en ell i no volem que ens perjudique”.

Si tirem la vista arrere va ser el propi Nico el que va demanar a Xavi la seua eixida:

“Això de la clàusula ho veig bé. És el nostre jugador. Confiem molt en Nico i no volem que ens perjudique. És un punt positiu i és una decisió que prenem en el club”

Recuperar al jugador al gener

“Si és una opció? Sí, per què no? Parlarem amb ell, ara hi ha una aturada i decidirem com està la situació de l’equip. Però queda molt per a gener i estem centrats en els partits que ens venen de Lliga. No és el moment de parlar de reforços. És veritat que la direcció de futbol està treballant, però és prompte”

L’eixida de Nico este estiu

“L’anem seguint i ha fet un creixement important. Li va perfecte el València perquè és un sistema pràcticament igual al nostre. Està al València, un equip important, i té competència, però està sent important. Ell va decidir marxar-se a jugar i tindre minuts i segur que els tindrà. Jo vaig parlar amb Nico i vaig pensar que tindria minuts ací, però ell volia jugar més. Ja ho vaig explicar”