ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Rafa Mir deixa la porta oberta a tornar a València

Per Javi Richart · 02 Octubre, 2023

El gran nom del mercat d’estiu al València CF va ser Rafa Mir. El murcià finalment no va tornar a Mestalla davant el bloqueig del Sevilla. Després de la falta de minuts que està tenint a aquest inici de lliga, el davanter va fer un directe a les seues xarxes socials d’Instagram i Tiktok on va deixar frases destacables.

“Estic ací treballant al màxim. Tinc 4 anys més de contracte, esperant eixa oportunitat que pareix que sempre és el mateix conte, però és una realitat. Esperant a tenir minuts per fer gols. La veritat és que quan els he tingut n’he fet, tot i que no és fàcil tindre pocs minuts i poder marcar”, opinava Mir.

A més, el golejador murcià va tindre un ‘lapsus’ al seu directe quan parlava de l’afició del València. “Ha sigut espectacular el carinyo que he sentit d’ells aquest temps ha sigut molt bonic. Ja vorem què passa al futur. De moment, estic ací en València, en Sevilla“, corregia. Les últimes notícies indiquen que Rafa Mir està molest amb el Sevilla FC i amb l’entrenador, José Luis Mendilibar, per la falta de minuts que ha tingut en aquest inici de lliga.

De fet, el conjunt andalús va impedir la seua eixida a la recta final del mercat de fitxatges davant les ofertes del València o del Milà, a pesar de la intenció del jugador d’eixir del club en busca de més oportunitats. Pots veure el vídeo d’un fragment del directe clicant ací.