Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Novetats importants en la sanció de Cavani

Per Alex Alfaro · 18 Desembre, 2022

Cavani va tindre una lletja actuació en els últims minuts del partit enfront de Ghana que va suposar l’eliminació de l’Uruguai de la Copa del Món. Segons parlen des de Uuruguay, el jugador patirà una sanció d’entre 10 i 15 partits, encara que a priori no haurà que complir-la amb el València. Segons ha informat El País, mitjà de comunicació a l’Uruguai, tenen l’aproximació que a la fi de febrer o inicis del mes de març coneixeran els dies exactes de sanció.

Cavani no és l’únic afectat i és que la FIFA també té intenció de castigar a Muslera, Godín i Giménez i tindran la representació del mateix advocat. Edi, com l’anomenen les persones més pròximes al jugador, va tindre minuts en el partit enfront del Nottingham, però Gattuso va decidir no emprar-lo molt temps per a no forçar el seu turmell a l’espera de respondre com avança amb el pas de les setmanes, encara que les sensacions són bones.

Cal recordar que Cavani serà sancionat després de tombar el monitor del VAR després de l’eliminació minuts després que l’àrbitre no xiulara un penal clar sobre Cavani que hauria suposat la classificació per als huitens de final.