Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Ja hi ha nou lloc per a la lona de David Villa

Per Alex Alfaro · 02 Novembre, 2022

Javier Solis, actual portaveu del València i director corporatiu, va anunciar a finals d’octubre que la intenció del club era la de fer un homenatje a la llegenda valencianista David Villa en el partit del passat  dissabte 29 davant el Barcelona, club en el qual també va militar el golejador asturià.

El club de Mestalla ja tenia organitzat un primer homenatge a Vila en 2020 però l’esclat de la pandèmia del COVID-19 va portar a ajornar aqueix acte i ara l’entitat l’ha recuperat, tal com va anunciar Javier Solis, director corporatiu del València.

El dia va arribar i va ser una autèntica festa per a tot el valencianisme. L’Avinguda Suècia es va omplir de gom a gom per a retre-li homenatge a una de les llegendes del club “che”. El València va comprar a Villa al Saragossa per dotze milions d’euros en l’estiu de 2005 i després de convertir-se en peça bàsica de l’equip durant cinc campanyes, el va vendre al maig de 2010 al Barcelona per uns quaranta  millions.

 

Nova ubicació

No obstant això, la ubicació de la lona entre Puchades i Kempes no era ni molt menys la definitva ja que es tractava únicament d’un lloc provisional per a l’homenatge. Des d’este mateix matí la lona ja està situada en el segon escaló de l’estadi just a l’esquerra de Fernando Gómez i molt prop de figures com Juan *Sol, *Eizaguierra i Amadeo *Carboni. A