Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València podria ingressar 1 milió per la venda de Maksimovic

Per Blanquinegres · 19 Desembre, 2022

Nemanja Maksimovic està en l’agenda de l’ Spartak de Moscou. Segons ha informat Ràdio Marca València, l’internacional serbi té una proposta russa damunt de la taula que provocaria l’eixida d’un jugador que ha sigut clau per al Getafe des de la seua arribada però que en les últimes setmanes no ha tingut el protagonisme desitjat.

Segons ha informat Marca, el futbolista serbi estaria predisposat a escoltar l’oferta i no veuria amb mals ulls una eixida. Cal recordar que a l’estiu  el futbolista va estar a punt d’eixir  després d’os oferta del Brujas.

No obstant això, és un assumpte que importa al València ja que en la seua eixida del club de Mestalla es va negociar que en este cas el València s’emportaria el 30% d’una venda del serbi. L’oferta inicial serà de tres milions d’euros, encara que de moment és una quantitat més baixa dels interessos que té el Getafe.

En el cas que finalment el futbolista isquera per esta quantitat, el València ingressaria prop d’1 milions d’euros (0,9), una quantitat poc significant per al Fair Play Financer però que mai va malament en un València amb greus problemes econòmics, com mostren els comptes de l’exercici 21-22.