Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València ofereix una cessió amb opció de compra per Nahitan Nández

Per Alex Alfaro · 27 Desembre, 2022

L’agent de Nahitan Nández, Pablo Bentacur, acaba de reconèixer en Sport 890 que Gattuso i Miguel Ángel Corona li han cridat en diferents moments per a tancar el fitxatge del futbolista que  milita en la Sèrie B: “Hi ha dos o tres propostes per Nahitan Nández. Em va cridar Gattuso per a portar-lo a València. Ara, durant la nota, m’ha cridat el director esportiu de València, li tornaré la cridada”, han sigut les declaracions de l’agent.

Cal recordar que es tracta del mateix agent que el mes de juliol va reconéixer que Gattuso havia arribat a un preacord per Torreira. Una cosa que era cert encara que finalment no va poder arribar a València perquè les quantitats econòmiques eren massa altes.

La proposta del València

Tal com ha informat Tribuna Deportiva, el València ha mostrat interés en el jugador i ha plantejat una operació de cessió amb opció de compra. El Caglieri, no obstant això, no deixarà traure al jugador per les bones i en el cas que el futbolista isca vol que siga mitjançant una opció de compra obligatòria.

L’uruguaià Nahitan Nández juga actualment en la segona divisió d’Itàlia de Càller i té un valor proper als 6,50 milions d’euros. En 2019 va fitxar pel club italià provinent de Boca Júnior per 16,20 milions d’euros. La seua posició ideal és la d’interior dret encara que també pot desenvolupar una posició una mica més centrada o fins i tot de pivot.