Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València fica preu a les parcel·les de Mestalla

Per Alex Alfaro · 05 Desembre, 2022

El València travessa una gran crisi esportiva, econòmica i institucional. Per esta raó, el valencianisme s’ha manifestat en diverses ocasions per a demanar a Peter Lim que se’n vaja del club i venda les seues accions.

El club no està en venda

Ara mateix, la situació del València no ha passat desapercebuda per ningú i hi ha moviments sobre el club. De fet, segons va informar el diari El Confieencial, els fons d’inversió nord-americans Apollo-Soiuz Global Management i Elliot s’han interessat en el València. Eixe interés ha arribat més enllà i, Pablo Crespo, director general d’Apollo Global Management s’ha reunit en diverses ocasions a Lay Hoon. Per la seua part, la presidenta del València ha sigut clara en la seua resposta, el club no està en venda.

Les parcel·les de Mestalla

No obstant això, segons ha informat Tribuna Deportiva, el contingut de les reunions que es van produir va ser pels terrenys de Mestalla. Els fons d’iversió nord-americans estaven interessats en comprar les parcel·les de l’estadi situat en l’avinguda Aragó.

Ara mateix, tal com ha informat el diari VozPópuli, el València C.F ha fet una estimació del valor de les parcel·les del vell Mestalla superior als 100 milions d’euros. Apollo ha mostrat interés a fer-se amb eixa parcel·la, que el club propietat de Peter Lim sospesa vendre. D’acord amb el que ha pogut saber este diari, el fons americà no està interessat en la compra del València, sinó estrictament en les parcel·les de l’actual estadi, encara que considera que les pretensions de Lim són massa altes.