La millor informació del ValènciaCF en valencià

Coneix com augmenta la clàusula de Mamardashvili temporada a temporada
,

Coneix com augmenta la clàusula de Mamardashvili temporada a temporada

COMPARTIR

Mamardashvili és una de les majors oportunitats en la porteria europea. El georgià va arribar a València per a jugar en el filial i a poc a poc s’ha convertit en el porter titular del València.

Tal com ha informat Tribuna Deportiva, un important equip anglés va meditar realitzar una oferta molt important pagant la clàusula per Mamardashvili en els últims dies de mercat. És més, en el club existia un cert temor perquè arribaren ofertes davant les quals no pogueren negociar, tal com finalment va ocórrer amb Carlos Soler.

El seu salari continua sent un dels més baixos de la plantilla, i la seua renovació amb el València s’està retardant més del que es preveu. L’acord era total a principis d’estiu, encara que ara mateix la seua agència de representació es troba a l’espera que el València realitze una millor oferta.

Passat el 30 de juny, la seua clàusula és de més de 25 milions d’euros. No obstant això, continua sent un preu molt adequat per al que es paga en la Premier League per un porter de màxim nivell, com és Giorgi Mamardashvili.

Augment de la clàusula 

La clàusula de Mamardashvili augmenta any a any i temporada a temporada. Tal com ha informat Tribuna Deportiva, Mamardashvili tenia una clàusula de 20 milions fins al passat 30 de juny. Ara mateix, i fins al pròxim 30 de juny de 2023 tindrà una clàusula de 25 milions d’euros. A partir del 30 de juny de 2024, la clàusula serà ja de 30 milions d’euros.