La millor informació del ValènciaCF en valencià

Arthur es queda fora de la convocatòria de la Juventus
,

Arthur es queda fora de la convocatòria de la Juventus

COMPARTIR

Gennaro Gattuso ha descartat el fitxatge d’Arthur Melo en dos ocasions, perquè el salari del futbolista és prou elevat. El València ha estat negociant amb la Juventus i el jugador, però ha de fer un esforç econòmic molt gran si vol contractar al jugador. 

Ara mateix, la Juventus ha deixat fora de la convocatòria a Arthur Melo. Segons ha informat el periodista italià, Giacomo Iacobellis, Allegri ha confirmat en roda de premsa que Arthur no entra en la llista de convocats. De fet, estes han sigut les paraules del tècnic italià.

Té un problema en el turmell i hi ha alguns rumors de mercat sobre ell, per això es queda fora.

L’interés del València

Per estos motius, Arthur Melo no disputarà el partit de la Juve. El migcampista brasiler haurà de veure des de la grada el partit dels seus companys. Mentrestant, la situació d’Arthur amb el València s’ha complicat i hi ha menys opcions que el brasiler arribe a la Capital del Túria. 

No obstant això, el mercat de fitxatges arriba al final i Arthur es queda sense opcions si vol tindre minuts i jugar el Mundial de Qatar. El temps juga en contra del jugador i el València podria aprofitar esta situació per a aocnseguir una rebaixa del seu salari.