Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  Sin categoría  

Marchena no continuarà i Baraja ja pensa en Mista com a substitut

Per Alejandro Fernandez · 12 Juny, 2023

Baraja ja pensa en diferents noms per a suplir la marxa de Marchena. Carlos Marchena ja li va traslladar la seua decisió final a Baraja en un menjar i reunió el dijous de la setmana passada. El sevillà tindria pràcticament feta la seua arribada al club sevillista com a nou director esportiu del club, després de la marxa de Monchi per no estar d’acord en diferents qüestions amb Pepe Castro.

Rubén Baraja ja té un principi d’acord amb el València i signarà fins a juny de 2025. Així, el tècnic val·lisoletà ha de confeccionar el seu nou cos tècnic per a la pròxima temporada després del no de Carlos Marchena. Per al lloc que deixa Marchena, Baraja ha pensat en Mista, segons ha informat Superdeporte.

Amb Mista arribaria al club un ex jugador important del València que va conformar la plantilla que va conquistar títols a principis d’aquest segle, i que ja coneix les categories inferiors del club. Baraja ha pensat en més noms per al seu cos tècnic, com Manu Poblaciones, persones de confiança del tècnic valencianista amb qui ja va estar en la seua etapa en el CD Tenerife en la temporada 2019-2020.

També podria conformar el cos tècnic José Ramón Rodríguez, segons ha informat Superdeporte. José Ramón Rodríguez és el director de metodologia del RCD Espanyol en l’actualitat i ja va treballar en el seu moment amb Baraja.

Amb aquests noms són amb els quals Baraja vol confeccionar el seu cos tècnic per a la temporada 2023-2024 i allunyar al València de les zones de descens. Després de la marxa de Carlos Marchena del club i el seu no a Baraja, aquest vol estar envoltat de persones que aporten el màxim per a portar al club on es mereix.