ACTUALITAT  

Anil Murthy va tindre un salari més elevat la passada temporada

Per Pablo Marquez · 16 Novembre, 2022

En el mes de maig d’este any, Peter Lim va prendre la decisió d’acomiadar a Anil Murthy. Esta decisió va arribar després de tres temporades sense classificar-se per a Europa, amb una manifestació multitudinària que va deixar Mestalla buit i amb la relació amb els polítics encarregats del Nou Mestalla pràcticament trencada.

Lay Hoon no vol saber res d’Anil

Ara mateix, amb l’arribada de Lay Hoon, la presidenta està tractant de borrar tota la presència d’Anil en el club en un intent de millorar la imatge de Meriton Holdings cap a l’afició, encara que és una feina molt complicada.

 

Pel que respecta a Anil Murthy, el diari las Provincias ha informat de quin van ser els salaris de l’anterior President del València i de Joey Lim la passada temporada. Per a sorpresa, tenint en compte la situació econòmica que travessa el club, els salaris de Murthy i de Joey van augmentar de forma considerable.

Anil va augmentar el seu salari

Segons ha informat las Provincias, Anil Murthy i Joey Lim van guanyar la passada temporada un milió d’euros. Això vol dir que els dos exdirectius del club che van augmentar els seus ingressos en cent mil euros més que fa dos anys.

Ara mateix, Anil Murthy ja és història del València. No obstant això, és molt llamatiu veure com en una situació en la qual no hi havia diners  per a invertir en la plantilla, el president va decidir incrementar el seu salari.