Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  SOCIAL  

Anil Murthy reapareix en les xarxes socials tres anys després

Per Alex Alfaro · 01 Gener, 2023

Lay Hoon va comparèixer en la Junta d’Accionistes per a donar resposta a moltes de les qüestions que li van realitzar els 9 accionistes minoritaris presents. Una de les respostes que va donar va ser referent a l’eixida d’Anil Murthy del València

“Tots ací en la junta reconeixem que és important escoltar i ho hem fet. Després d’haver tornat al club he escoltat moltes coses sobre l’ex president. Quant al comportament és evident que no és acceptable. Ja no forma part del club i eixe és el resultat. He vist les protestes de la gent i que l’estadi estava buit, no és acceptable, i per això va’m cridar a Murthy a Singapur i se li va dir que no estava representant a la junta i per això va dimitir “.

Doncs bé, Anil Murthy ha tornat a reaparéixer en xarxes socials. L’antic president del València era molt actiu en les seues xarxes socials, tant en Instagram com en Twitter, però va haver de deixar d’utilitzar-les perquè a conseqüència dels seus provocatius missatges rebia una gran quantitat de crítiques per part dels aficionats. És més, la seua última publicació va tindre lloc l’any en què van acomiadar a Marcelino a Mateu Alemany. En eixa última publicació reflectia que havia viatjat des de València a Singapur i de Singapur a Crans Montana a Suïssa, on el València va realitzar aquella pretemporada.

El missatge publicat durant el dia d’ahir en xarxes socials desitjava el nou any: Wife ran off! Two left. Quorum fulfilled. Happy 2023!