La millor informació del ValènciaCF en valencià

Anil Murthy parla després de la reunió sobre el Nou Mestalla
,

Anil Murthy parla després de la reunió sobre el Nou Mestalla

COMPARTIR

El València s’ha reunit esta vesprada amb el conseller d’Economia, Rafa Climent, i amb el conseller de Territori, Arcadi España. El club de la Capital del Túria va sol·licitar la reunió per a apropar postures amb la Generalitat, la qual li exigia més garanties a l’hora de construir l’estadi situat en l’avinguda de les Corts Valencianes. 

La reunió ha començat passades les 17:00 de la vesprada. Més d’hora i mitja després ha eixit el president del València, Anil Murthy, el qual ha valorat el resultat de la reunió i ha analitzat els diferents punts tractats que preocupaven als aficionats del club valencià. 

Valoració positiva de la reunió

La reunió ha anat molt bé. Cada vegada estem més a prop. Hi ha coses que hem de tornar a parlar altra vegada, però estem més a prop. Soc molt optimista. 

Nou projecte?

És el mateix projecte que vam presentar anteriorment. Ara el que hem de fer és aclarir els dubtes. Estan els tècnics ací presents per a seguir treballant i estem molt a prop. 

Es mantindrà l’ATE i les dates?

Estem treballant. Coneixem el procés. El nostre objectiu és acabar el camp. És ací des de més de tretze anys i tenim l’oportunitat d’acabar-lo. Volem disfrutar d’un nou camp. 

L’aforament no canviarà

El Nou Mestalla es podrà ampliar fins a 70.000 espectadors.