Sin categoría  

André Almeida nega en Instagram una notícia sobre la seua lesió

Per Blanquinegres · 08 Novembre, 2023

André Almeida s’ha pronunciat a través de les seues xarxes socials (Instagram) sobre una notícia relacionada amb la seua lesió. Segons ha informat Plaza Deportiva aquest matí, André Almeida hauria transmés en el vestuari el seu cabreig i malestar amb el diagnòstic del cap dels serveis mèdics del club, Pedro López Mateu.

Almeida pateix actualment una fractura de vèrtebra amb desplaçament, la qual cosa li porta apartat dels terrenys de joc des del passat 1 d’octubre. Dos dies abans d’eixe partit va dur a terme unes proves en l´IMED on no li van detectar res, encara que el jugador ja tenia molèsties. Després del partit a Sevilla es va produir la lesió.

Segons la informació aportada per Plaza Deportiva, el futbolista considera que van tardar molt a diagnosticar la lesió i eixe error mèdic ha retardat el procés de recuperació.

Fonts del club neguen rotundament que es produïra un diagnòstic equivocat per part del doctor. El futbolista també ha emés una publicació en Instagram on assenyala que “no és veritat”.