Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

DECLARACIONS  

Amadeo Salvo encén al valencianisme

Per Jorge Olmos · 07 Febrer, 2021

L’article del New York Times en el qual s’analitzava la mala gestió de Peter Lim com a propietari del València CF després de guanyar la Copa del Rei amb la posterior desfeta del projecte, ha provocat nombroses reaccions per part de la premsa valenciana i dels aficionats valencianistes.

Tant és així, que alguns usuaris van exigir al aleshores president, Amadeo Salvo, que donara la cara i demanara perdó per les falses promeses fetes al procés de venda del club. A aquestes exigències, l’actual president de l’Ibiza va respondre amb un enigmàtic tuit que ha caldejat els ànims de la parròquia valencianista.

Resposta d’Amadeo Salvo a les crítiques d’un aficionat valencianista a Twitter

Encara que posteriorment ho esborrara, el missatge ha creat sorpresa entre els aficionats que li exigeixen explicacions. Amadeo Salvo no s’ha pronunciat i fa temps que està allunyat de l’esfera mediàtica valenciana, al marge del que ocorre a excepció d’unes declaracions que va realitzar a À punt fa tres mesos on va declarar que “entenia a l’afició”, ja que “la gestió no és bona”. A més, va recalcar que no era el moment per a tornar.