Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Álvaro Negredo continua recopilant ofertes

Per Blanquinegres · 07 Juliol, 2016

El VCF continua amb el seu particular ‘overbooking’ durant els primers dies de treball a la Ciutat Esportiva de Paterna. Concretament, a estes primeres jornades de dur treball, Pako Ayestarán compta amb 26 cares cap d’elles noves, podent considerar com a menys noves aquelles que encara no havien coincidit amb el tècnic basc per estar de cessió.

El vestidor blanquinegre es troba en fase de massificació, no només d’aquells que ha tornat dels seus préstecs. Hi han jugadors com són Barragán, Abdennour, Piatti o el mateix Álvaro Negredo que han pogut treballar amb Ayestarán i tindré molt complicada la seua continuitat a jugar a Mestalla la propera temporada.

El cas del ‘7’ valencianista és el que més esta donant de si en quant al mercat d’eixides es refereix. En la jornada d’ahir, tal i com van poder apuntar els companys d’Onda Deportiva València, el vallecà va rebre la possibilitat de recalar de nou a una lliga que ja coneix, la Premier League. El Middlesbrough dirigit per Aitor Karanka hauria rebut un oferiment per part del grup de representació de Negredo, DOYEN GROUP, per tal de gestionar la cessió del jugador cap a les illes. El préstec per un any seria l’única opció que els anglesos acceptarien incloent una opció de compra i el més importat fent-se càrrec de la totalitat de la fixa del jugador.

Esta opció per al VCF no reportaria cap tipus de solució. Una cessió del davanter madrileny no ajudaria a alleujar el maltractat FairPlay Financer pel qual l’entitat de Mestalla ha de quadrar els ingressos i les despeses i pagar encara una amortització de vora huit milions d’euros. Per altre costat l’opció de Sevilla tal i com apuntaven des de Radio Esport Valencia podria aparèixer per ànim jugador que d’esta manera podria tornar a la que un dia va ser sa casa.

El jugador mentres continua aliè a tota situació i segueix amb el seu treball, posar-se apunt per a la temporada que recentment comença. Les suposades ofertes continuen arribant a un Negredo que veu com el seu futur com a jugador blanquinegre té els dies comptats.