+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Alcácer: “Necessitem guanyar un partit i la resta vindrà a continuació”

Per Blanquinegres · 15 Octubre, 2015

Paco Alcácer, en un moment de dolç després de la convocatòria amb la ‘Roja’, ha parlat davant els mitjans valencians. El davanter de Torrent s’ha mostrat amb ganes per tornar a retrobar-se amb Mestalla i donar per finalitzada esta parada de Lliga de 13 dies.

 

Tant jo com tots estem amb ganes després de la parada per lliurar-nos de les 2 setmanes sense lliga i començar a guanyar ja partit perquè el VCF ho necessita.

Nosaltres volem marcar a tots els partits, però estic segur que al remat els gols entraran.

L’any passat jugaven igual i marcaven i guanyaven partits, ara no esta sent així però per ganes dels jugadors no va a ser.

Le decisions de l’entrenador son per a respectar.

L’any passat va ser un exemple clar, jugàvem amb 4-4-2, 4-3-3, 3-5-2 i guanyàvem. Crec que tenim jugadors per completar qualsevol alineació i cal adaptar-se a l’estil del tècnic.

Per a un davanter son molt important tindre ocasions però hem de pensar que ara el més importat és guanyar partits i tornar a estar dalt.

Quan no marques gol, després de 3-4 partits el més important es fer gol i ara vull continuar fent gols.

Mestalla sempre és igual, exigent i impacient i me considere del VCF. EL públic es impacient perquè vol que ho fem be, per això es una opinió que no vaig dir-la per a mal.

Nosaltres no ho fem conscientment. Necessitem guanyar un partit i la resta vindrà a continuació perquè jugadors de qualitat tenim.

És un joc diferent, ací es per bandes per fora i en la Selecció més interiors. Tenim que fer-ho el millor possible amb els automatismes que entrenem.