Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Així va ser la reunió amb Corona pel fitxatge de Gocholeishvili

Per Alex Alfaro · 13 Novembre, 2022

El València es troba pensant ja en el mercat de la pròxima temporada. Per això avança en converses amb diferents perfils de futbolistes a l’espera de conéixer la decisió respecte a la renovació de jugadors com Mouctar Diakhaby i Toni Lato, els únics dos futbolistes que acaben contracte el pròxim 30 de juny de 2023 i encara no han renovat.

El València també ha tingut reunions amb futbolistes de mercats una mica més exòtics com és el cas del jugador de banda Giorgi Gocholeischvili i el porter Pavlo Isenko.

Giorgi Gocholeishvili és un futbolista de 21 anys, jove, de 1,78 metres, internacional amb la sub 21 de Geòrgia i que actualment milita en el Saburalo de la primera divisió de Geòrgia. Únicament té un valor de 400K, a pesar que és un valor alt per a un futbolista en eixa mateixa competició. Està tenint protagonisme en la Conference League amb 4 partits i un 100% dels minuts disponibles jugats.

Reunió entre Corona i Antonio López

Miguel Angel Corona es va reunir al llarg del passat divendres amb l’intermediari de Giorgi Gocholeishvili, qui també va ser el descobridor de Mamardashvili, tal com va avançar el Diari AS. En la conversa es va parlar de la possibilitat de portar al jugador del Saburtalo de Geòrgia, encara que de moment sembla que les converses s’han embossat. En la conversa també es va parlar dels diferents convenis que té el València amb escoles de Geòrgia.

El València CF el podria aconseguir tancar l’operació per una xifra que rondaria entre els 600.000 i els 800.000 euros. Ara, el defensa explica en la cadena de televisió local Imedi que “és molt bonic quan un gegant com el València s’interessa per tu”.