Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Així serà la demolició del vell Mestalla

Per Blanquinegres · 20 Desembre, 2022

El València CF ja té un esborrany del nou conveni urbanístic que estableix els requisits que ha d’incorporar el nou estadi, el pressupost del poliesportiu de Benicalap, i les condicions que ha de complir per a poder vendre el sòl comercial i residencial amb l’objectiu de finançar les obres.

Un d’eixos epígrafs del conveni parla de manera clara, en el punt sis al final de la pàgina 12, sobre la futura demolició del Nou Mestalla: “Les obres de demolició de l’Estadi de Mestalla no podran començar fins que estiga en servei el nou Estadi del València Club de Futbol S.A.D corrent el cost a càrrec del València sense que siga repercutible com a càrrega d’urbanització”. A més, s’especifica que en el cas que no es procedisca a la demolició de l’actual Estadi no podrà beneficiar-se de les plusvàlues urbanístiques derivades de l’ATE en este àmbit.

El València haurà de contestar i té previst fer-ho abans de l’11 de gener, encara que continuen havent-hi assumptes importants a discutir com és el cas de l’aforament.