ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Així ha rebut l’afició local al bus del València

Per Joan Marc García · 11 Novembre, 2023

El València visita el Santiago Bernabéu amb la frescor de la Quinta del Pipo i amb la inèrcia de quatre jornades sense conéixer la derrota. L’equip de Baraja suma 18 punts, la qual cosa li situa lluny dels llocs de descens i amb Europa més prop del potser esperat a principi de curs.

Li arriba ara una prova de foc com és la visita al Santiago Bernabéu, on el València porta 15 anys sense conéixer la victòria i on cap dels seus jugadors ha guanyat amb la seua ni amb cap altra samarreta. En veritat diversos d’ells debuten en el feu blanc.

Baraja exigeix als seus jugadors que, com a mínim, demostren els senyals d’identitat que els estan caracteritzant en aquest primer terç de curs: intensitat, agressivitat, pressió, verticalitat… Per a això, l’entrenador val·lisoletà a penes modificarà l’alineació dels últims tres partits.

Com no podia ser d’altra forma, el València no estarà sol al Santiago Bernabéu, ja que l’afició valencianista va esgotar totes les entrades disponibles per a la grada visitant de l’estadi del Madrid. Diversos valencianistes ja s’han fet notar a la capital i han acompanyat i animat l’equip a la seua arribada a l’estadi. No obstant això, en la seua arribada a l’estadi madrileny, el València ha rebut xiulits per part de l’afició local. A continuació, el vídeo.