La millor informació del ValènciaCF en valencià

Així està la situació de Rodrigo
,

Així està la situació de Rodrigo

COMPARTIR

-->

El València no té cap intenció en deixar eixir a Rodrigo Moreno, però entén que si arriba una oferta molt important d’un dels equips TOP d’Europa, el davanter hispano-brasiler acceptarà i, si és beneficiosa per a tots, no posarà objeccions a la seua eixida.

No obstant això, Rodrigo no pensa deixar el València, on sap que té una molt bona valoració pel vestuari, el Club i és molt volgut per l’afició, per un equip que siga ‘un igual’ al conjunt de Mestalla. Només escoltarà ofertes d’equips que milloraren la seua situació econòmica i esportiva.

La situació del davanter ha canviat molt en les últimes setmanes, i és que semblava que el jugador havia pres la decisió de marxar-se i tancar el seu cicle, en canvi, hui dia Rodrigo no sembla tindre eixa intenció, tot i que, com ha pogut saber Blanquinegres.com, no tanca la porta d’eixida sempre que el destí siga molt beneficiós per a ell.

Rodrigo va arribar al València l’estiu de 2014 i des d’eixe moment ha passat totes les situacions possibles al conjunt de Mestalla, des de l’alegria de guanyar un títol, com va ser la Copa del Rei, fins a ser un dels més criticats per la mala situació de l’equip quan el València acabava la lliga en dosena posició.