Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Així està la situació de Bryan Gil amb el València

Per Alex Alfaro · 25 Desembre, 2022

El mercat d’hivern de La Liga ara mateix es troba molt parat a pesar que ens trobem ja a 25 de desembre. El termini d’inscripcions no arranca fins el mes vinent de gener, quan tornarà també la competició després de l’aturada pel mundial.

Un dels jugadors que estan seguint molts equips espanyols és Bryan Gil. L’extrem de Barbate a penes té protagonisme amb el Tottenham amb el qual només suma 43 minuts en les cinc partits en els quals ha participat, sempre com a suplent.

Segons ha informat Diario de Cadiz, Mallorca, València i Sevilla són els equips que més han seguit al futbolista. No obstant això, com ja va informar Salva Gomis en Tribuna Deportiva, el València no ha realitzat gens d’interés fort per a fer-se amb els serveis del futbolista en les últimes setmanes.

Interés del Mallorca

El periodista Thierry Enric ha avançat que el Mallorca vol al futbolista. És l’opció que més atrau per a la posició d’extrem esquerre. Interés que ja es va repetir en anys anteriors. Des del club de l’illa estan en negociacions i buscant fórmules per a intentar portar-lo al mes de gener. No està clar encara si acabaria arribant en forma de cessió o de compra.

Interés del Sevilla

L’opció més clara que té el futbolista de tornar a la lliga és el Sevilla. L’equip andalús, tal com ha informat el diari Superdeporte, està valorant molt seriosament la possibilitat d’incorporar al futbolista criat en la seua acadèmia. Principalment després de l’eixida d’Isco, que deixa un buit important dins de la plantilla i que permet la possibilitat d’un nou fitxatge.

La petició seria del propi entrenador, Jorge Sampaoli, qui hauria demanat a Monchi la possibilitat d’incorporar a l’extrem esquerre durant este mercat d’hivern. A més, podria jugar l’Europa League pel fet que es va formar en el club.

El València no descarta l’opció

El futbolista continua tenint vincles amb el vestuari ché i estaria encantat a tornar a Mestalla encara que des del seu entorn asseguren que encara no hi ha res concret. El València, per part seua, ha de negociar primer amb el Tottenham la seua cessió per a després aclarir la situació contractual amb el futbolista. Bryan Gil no és l’únic nom de la llista de Corona però, una vegada més, sí que està marcat en roig, tal com ha informat el Diario AS. Encara no hi ha moviments en ferm i no és la primera opció, però el València continua mantenint la crida, encara que no és ni molt menys la primera opció del club de Mestalla.