Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Així està la gespa del Molinón després de la granissada

Per Alex Alfaro · 18 Gener, 2023

El València ja està a Gijón per el partit de hui, a partir de les 19.00, el partit corresponent als huitens de final de la Copa del Rei contra l’Sporting. Al partit han viatjat Lay Hoon i Miguel Ángel Corona i els jugadors es queden hospedats a l’hotel ABBA Playa Gijon. Per al partit no hi ha excessives novetats més enllà de l’informat este mateix matí després de conéixer l’última hora de l’entrenament del València. El València CF es va estrenar en la Copa del Rei en setzens de final per ser un dels equips que disputava la Supercopa i va derrotar a La Nucia amb solvència.

Per al partit enfront de l’Sporting, el València compta amb les baixes de Diakhaby i Thierry que no van entrenar durant el dia d’ahir més enllà de les conegudes de Diakhaby i Thierry. Per part dels jugadors de l’acadèmia, viatgen Mosquera, Fran Pérez, Rubén Iranzo i Javi Guerra. A més, Cristian Rivero es queda fora per decisió tècnica.

I veurem com està l’estat de la gespa del Molinón després de les condicions meterològiques de les últimes hores. Actualment, 8 graus de temperatura i una humitat del 76%. Però el més perillós ha sigut la granissada que ha caigut durant el matí de hui. A priori, ens conten que la gespa està en bones condicions i l’han cuidat perquè estiga en les millors condicions per al partit d’aquesta nit.