Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

A Turquia arriba una oferta del VCF per Sosa

Per Blanquinegres · 16 Juny, 2016

Els rotatius otomans, durant el dia d’ahir, mostraven la suposada oferta que el València CF hauria realitzat cap a al conjunt del Besiktas per el jugador argentí, Jose ‘El Principito’ Sosa, un vell conegut a la parròquia espanyola ja que, tot i que en poca incidència, va jugar a les files de l’Atlètic de Madrid entre d’altres com el Bayern de Munic.

En el seu dia el VCF ja va mostrar interés, però hauria sigut ara quan el VCF estaria disposat a desemborsar una quantitat propera als cinc milions d’euros tal i com indiquen des de Turquia que seguidament va ser rebutjada pel conjunt turc.

Sosa Turk

Sorprén perquè la informació directament parla d’una primera oferta i no d’un suposat interès en preguntar per les condicions del jugador o qualsevol prolegomen d’este calibre en les típiques negociacions. Caldrà estar atent per el que puga passar amb esta informació tan taxant.

El jugador enguany, ha completat una temporada bona mirant els seus números. 5 gols i 7 assistències per al Besiktas, campió de la Süper lig de Turquia. Açò per tant, ha provocat que altre conjunt, este de la Premier, el West Ham de Sofiane Feghouli i Toni Martínez haja preguntat també pel jugador.